sâmbătă, 28 august 2010

ok. deci asta esti prima mea postare pe blog.
si voi vorbi despre fotografie.
fotografia este ceva ce ne inspira.fotografia se gaseste la tot pasul. fotografia este viata.

eu de exemplu vreau sa devin un fotograf profesionist. dar ioc. mi s-a stricast aparatul foto. (SONY DSC-H10) nu e cine stie ce. dar era bun. NEVERMIND, ok si acum vreau ori sa-l repar,ori habarnam. pentru ca stiu ca probabil tata nu-mi va lua altul daca nu fac ce mia spus. ( sa invat bine la scoala, sa fac poze bune nu porcarii si alte deastea).

mda deci. eu cand faceam poze. ma gandeam la ceva frumos. nu mai stiu ce dar stiu ca ma gandeam la ceva frumos. apoi faceam poze chiar si din plictiseala sau la nimereala si ieseau perfect. inainte sa se strice mi-am luat o carte de fotografie pe care nici pana acum n-am reusit s-o citesc.

ma rog. cartea e prea bestiala. si o recomant tuturor fotografilor, sau copiilor care vor sa devina fotografi. cartea este scrisa de Annabel Williams. si este tradusa in romana astfel incat sa intelegeti , cartea se numeste : " Fotografia de portret ; 99 de idei pentru tine,familie si prieteni " eu mi-am cumparat cartea de la cazino unde se vand carti. cu 3,90 lei.


in continuare. iubesc fotografia. si vreau sa-mi repat aparatul pentru a face poze in continuare. iata cateva poze facute de mine cu aparatul meu inainte sa se strice :


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu